Arbeid, aktivitet og trivsel

Einekavane tilbyr varig tilrettelagt arbeid (VTA) for personer som har en uførepensjon, i tillegg til andre aktivitetstilbud. Vi eies 100 % av Masfjorden kommune, og er kommunens fremste organ for arbeidstrening, habilitering, rehabilitering, attføring, aktivisering og varig vernet arbeid.

VTA er et tiltak i regi av NAV, og innsøking til Einekavane skjer derfor gjennom dem.

Våre kjerneverdier er arbeid, aktivitet og trivsel.

Om du tar turen innom, vil du se at vi er et fint  mangfold av kolleger. Vi som jobber her er enten på tiltak, i et aktivitetstilbud, ordinært ansatt eller aktivitør/ miljøarbeider fra kommunen. Arbeidsmiljøet er godt, og vi har plass til flere!

  

Vi tilbyr arbeid innen følgende:

 

Vaskeri

Vaskeriet vårt leverer sengetøy og håndklær til mange hoteller og brakkerigger i regionen. I tillegg leverer vi industrimatter og tar oss av arbeidsklær.

Visste du at du kan få vasket overmadrassen din hos oss? Eller leie hvite duker til konfirmasjon eller andre høytidsdager? Vi får masse gode tilbakemeldinger, både på kvalitet og pris. 

Om du har en uførepensjon men likevel en restarbeidsevne, så har vi ledig kapasitet på vaskeriet dersom du trives med variert produksjonsarbeid. Ikke nøl med å ta kontakt.

 

Sjåfør

Vaskeriet har faste kjøreoppdrag til våre kunder. I hovedsak kjøres det til Sløvåg, Søreide, Eivindvik og Byrknesøy men vi er også innom Modalen og andre steder.

 

 

Renhold

Vi utfører renhold på brakkerigger. Mesteparten av oppdragene er på Matre, men for tiden vasker vi også på Andås og i Stordalen. Oppdragsmengden er økende, og vi har ledige VTA plasser også her.

 

Uteavdeling

Utegruppen er kanskje den mest allsidige avdelingen vår. Om vinteren og våren produserer vi førsteklasses bjørkeved. Og om sommeren har vi avtale med Masfjorden kommune og andre om plenklipping og annet vedlikehold av uteareal. I tillegg produserer vi strø til kompost, drifter svømmebassenget på Matre, og driver indre og ytre vedlikehold av bygninger.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×